دلیل اعتراض پزشکان به نمایندگان علمی

در مطلب ” انواع اعتراضات پزشکان به نماینده علمی ” متوجه شدیم که پزشکان در شکل‌های مختلف به نمایندگان علمی اعتراض می‌کنند؛ اما اینکه دلیل اعتراض پزشکان به نمایندگان علمی از کجا نشات می‌گیرد موضوع این مطلب است.
پزشکان از جمله اقشاری هستند که تصمیم‌گیری آنها بسیار حیاتی است و گاهی مرگ و زندگی عده‌ای را به دنبال دارد؛ بنابراین اینکه اعتراض پزشکان را بی‌دلیل تلقی کنیم چندان منطقی به نظر نمی‌رسد.
وب‌سایت محبوبه رمضانیان همواره بر این تلاش بوده است که آموزش‌های لازم به نمایندگان علمی ارائه دهند تا بتوانند تبدیل به مدرپ موفق شوند؛ بنابراین شفاف‌سازی دلیل اعتراض پزشکان به درک بهتر نماینده علمی از جلسه معرفی محصول کمک خواهد کرد.

• پزشکان به نسبت به پروتکل های درمانی خود متعصب هستند

هر پزشکی با سال‌ها تجربه، از شیوه کار خود و تجویزهای درمانی خود به نتایج مطلوبی می‌رسد که باعث رضایت و درمان بیماران می‌شود و به‌نوعی می‌توان گفت که بعد از سال‌ها تجربه طبابت برای خود دستور کار و دستورالعملی تعریف می‌کند. حال نماینده علمی یک شرکت از او می‌خواهد که این دستورالعمل را تغییر دهد و محصولات جدیدی را برای بیمارانش تجویز کند که باید حق بدهیم که این چندان کار راحتی نخواهد بود مخصوصاً برای پزشکانی که بر روی برند خود، کار کرده‌اند و همواره رضایت بیماران و مراجعین خود را دارند می‌توان گفت این پزشک بر روی کار خود اطمینان کافی پیدا کرده است و نسبت به تجویز خود دیدگاه متعصبانه دارد؛ بنابراین به‌عنوان نماینده علمی باید او را درک کنید و فرصت کافی به او بدهید تا بتواند دلایل و مستندات شما را بررسی کند و تصمیم‌گیری کند.

شاید این مطلب هم برایتان جالب باشد:
نکاتی مهم برای بازاریابی یک شرکت دارویی

• گفته‌های نماینده علمی برای پزشک قطعی نیست

باید به پزشک به‌عنوان شخصی که تصمیم‌گیرنده است حق بدهیم که تا خودش چیزی را امتحان نکرده است چندان مطمئن نباشد. به‌احتمال زیاد سؤالاتی در لحظه به ذهن او خطور می‌کند که شاید در توضیحات اولیه نماینده علمی گنجانده نشده باشد. به‌عنوان مدرپ از پزشک بخواهید هر سؤالی که ذهنش را مشغول کرده است بپرسد البته شما به‌عنوان نماینده علمی باید آن‌قدری به محصول مسلط باشید که کاملاً با ادله کافی پاسخگو باشید.

دوره آموزشی مدیریت اعتراضات پزشکان

• روند درمان برای پزشک صددرصد مشخص نیست!

اگر منصفانه به حرفه پزشکی نگاه کنیم می‌دانیم که همه چیز دست پزشک نیست گاهی با وجود تمام تدابیر پزشکی در مراحل درمان مسائلی پیش میاید که نیاز به طرح درمان دوباره یا بازنگری توسط پزشک است. اگر پزشک تجربه نسخه تجویز شده را داشته باشد به‌راحتی می‌تواند موارد را پیش‌بینی و بررسی کند؛ اما در مورد نسخه جدید خیلی از مسائل برای خود پزشک اولین‌بار اتفاق می‌افتد که باعث می‌شود پزشک دچار عدم‌اطمینان و تردید در تصمیم‌گیری شود؛ بنابراین شما به‌عنوان نماینده علمی باید درک این موضوع را داشته باشید که هر چه محصول دارویی با بیماری‌های بحرانی‌تری در ارتباط باشد، انتخاب برای پزشک سخت‌تر خواهد شد. در جایگاه مدرپ باید بدانید که این پزشک نسبت به سایر پزشکان به فرصت و مدارک بیشتری نیاز دارد.

• نگاه پزشک به نماینده علمی تجاری است

اگر شما به‌عنوان نماینده علمی چنان پزشک را تحت‌فشار بگذارید و حاضر نباشید فرصت لازم برای تصمیم‌گیری به او بدهید قطعاً دیدگاه پزشک به شما این است که صرفاً قصد فروش محصول را دارید و نتیجه چندان برایتان حیاتی نیست. پزشک علاقه‌مند است که بداند دغدغه نماینده علمی قبل از هر چیز موضوع بهبود و ارتقای سلامت جامعه است.
مدرپ موفق کسی است که قبل از ورود به جلسه دلیل اعتراض پزشکان را درک کرده باشد و بتواند خودش را در جایگاه پزشک مسئول قرار دهد قطعاً این نگرش باعث موفقیت نماینده علمی خواهد شد.
محبوبه رمضانیان به‌عنوان مدرس دوره آموزشی مدیریت اعتراضات پزشکان و نیز مترجم کتاب مدیریت اعتراضات پزشکان و همچنین مشاور بازاریابی و فروش صنعت دارویی با ارائه دوره تخصصی آموزش نماینده علمی فریلنسر تمام نکات و مواردی که در مورد اعتراض پزشکان به نمایندگان علمی مهم است را بررسی می‌کند. برای اطلاعات در مورد دوره بازاریابی دارویی و سایر دوره‌های محبوبه رمضانیان از طریق بخش تماس با ما در تماس باشید.

شاید این مطلب هم برایتان جالب باشد:
برای استخدام نماینده علمی چه مهارتهایی باید در نظر گرفته شود؟

 

 

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *