محتوای اینستاگرام پرستاری

محتوای اینستاگرام پرستاری

تولید محتوای شبکه‌های اجتماعی یکی از راه‌های جذب مخاطبی است که کاملاً مرتبط با نیاز و سلیقه خود، شما را دنبال می‌کند؛ بنابراین محتوای شبکه‌های اجتماعی برای کسانی که می‌خواهند روی برندینگ خود، کار کنند بسیار حائز اهمیت است. یکی از شبکه‌های اجتماعی پرکاربرد این روزها اینستاگرام است که کاربران ساعت‌ها وقت خود را در آن سپری می‌کنند؛ اما سؤالی که در اینجا مطرح می‌شود این است که این شبکه برای همه مشاغل از جمله کادر درمان هم کاربردی است؟ کادر درمان از جمله پرستاران علاقه‌مند هستند که به‌صورت مستقیم با مخاطب خود در ارتباط باشند ولی شاید به نظر شما بیاید که یک فردی که به دنبال برندینگ خود به‌عنوان یک پرستار است باید چه محتوایی در اینستاگرام خود داشته باشد؟

پرستاران چه چیزی باید در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک بگذارند؟

طبعتا یک پرستار باید از منتشرکردن عکس‌های نامناسب و دلخراش در صفحه خود اجتناب کند. همچنین از منفی گویی درباره کادر درمان و محیط کار خود دوری کند. توصیه می‌شود که پرستاران کمتر راجع به خط‌قرمزها و ضدارزش‌هایی مانند انواع اعتیاد صحبت کنند. بهترین محتوا برای یک پرستار، اطلاعات آموزشی است که تولید آن به نفع مخاطب است؛ مثلاً هشدارهای ایمنی یا اخبار پزشکی معتبر.

چه چیزی یک پرستار را منحصربه‌فرد می‌کند؟

یک پرستار خوب می‌داند که برخلاف بسیاری از صنایع دیگر مانند مد یا صنعت غذا، سختی‌های زیادی پیش رو دارد؛ زیرا پرستار همچون زندگی واقعی خود در فضای مجازی هم باید مسئول سلامت و آرامش مردم و مهم‌تر از آن زندگی آنها باشد. توجه شدید به جزئیات یکی از ویژگی‌های شخصیتی پرستار است که می‌تواند به‌راحتی و به‌سرعت تعیین کند که آنها تا چه اندازه در نقش خود موفق خواهند بود.

شاید این مطلب هم برایتان جالب باشد:
خلاصه کتاب "با چرا شروع کن "

امروزه دنیای پزشکی شاهد رونق استفاده از رسانه‌های اجتماعی از جمله افزایش تأثیرگذار پرستاران است. به طور معمول محتوای اینستاگرام شبکه‌های اجتماعی پرستاران شامل مطالب گوناگونی از جمله توصیه‌های علمی و کاربردی در مورد سلامت و بهداشت جسم و روان تا خاطرات شیرین و واقعی دنیای کاری و دانشجویی پرستاران در محیط بیمارستان و کلینیک‌ها است. محتوایی که برای تمام افراد ملموس است و به‌راحتی با آن ارتباط می‌گیرند. معمولاً فضای اینستاگرام پرستاران پر از دلگرمی برای کاربران است. همان‌طور که در پاندمی کووید پرستاران با راهکارها و حمایت‌های خود در فضای مجازی خیلی خوب ظاهر شدند.

دوره آموزشی برندسازی پرستاران

اینفلوئنسر در فضای مجازی کیست؟

سه سطح اینفلوئنسر در فضای مجازی وجود دارد که معمولاً بر اساس تعداد دنبال‌کنندگان رده‌بندی می‌شوند.

  • مگا اینفلوئنسرها با بیش از یک میلیون فالوور
  • اینفلوئنسرهای کلان با 500 هزار تا 1 میلیون دنبال‌کننده
  • اینفلوئنسرهای سطح متوسط با 50 تا 500 هزار دنبال‌کننده
  • میکرو اینفلوئنسرهایی با 10 تا 50 هزار دنبال‌کننده
  • نانو اینفلوئنسرها با 1 تا 10 هزار دنبال‌کننده

اما سؤال اینجاست که یک پرستار می‌تواند به این تعداد دنبال‌کننده دست پیدا کند و در فضای اینستاگرام تبدیل به یک اینفلوئنسر موفق شود؟

قطعا. پرستار اینفلوئنسر پرستاری است که بستری برای تأثیرگذاری بر تغییر، از طریق نشان دادن صداقت، تعهد و ارتباط عالی با کاربران و تولید اطلاعات کاربردی دارد.

بنابراین، هر پرستاری، از جمله شما، پتانسیل اینفلوئنسر بودن را دارید. پرستاران سابقه‌ای غنی از الهام بخشیدن به دیگران برای ایجاد اعتمادبه‌نفس شخصی نشان داده‌اند. اکنون زمان آن فرارسیده است که پرستاران مانند سایر اینفلوئنسرهای صنایع دیگر، برای پیشبرد سلامت، مراقبت‌های بهداشتی و افزایش ارزش حرفه پرستاری، تأثیر حرفه‌ای ایجاد کنند.

شاید این مطلب هم برایتان جالب باشد:
برندسازی شخصی پرستاری

چگونه به‌عنوان یک پرستار، پست حرفه‌ای در اینستاگرام تولید کنید؟

  • به زبان رسانه‌های اجتماعی صحبت کنید
  • صفحه خود را عمومی (public ) کنید.
  • ساده صحبت کنیم خیلی از اصطلاحاتی که برای عموم مفهومی ندارد استفاده نکنید.
  • رو به مخاطب صحبت کنید.
  • برای تولید هر پست هدف مشخص کنید و بدون دلیل پستی منتشر نکنید.
  • از تصاویر الهام‌بخش و مرتبط برای مطالب استفاده کنید که کاربر را در فضای جستجو به سمت صفحه شما هدایت کند.
  • از حریم خصوصی بیمار محافظت کنید.
  • هرگز اطلاعات شخصی خود را فاش نکنید.
  • خط‌مشی استفاده از رسانه‌های اجتماعی بیمارستان و محل کار خود را رعایت کنید.
  • اطلاعات شخصی و حرفه‌ای خود را در فضای آنلاین جدا کنید.
  • اگر از اخبار پزشکی یا اطلاعاتی صحبت می‌کنید که نیاز به منبع دارد حتماً منبع معتبری پیدا کنید و آن را در محتوای خود منتشر کنید.
  • برای دنبال‌کنندگان خود ارزش قائل باشید و پاسخگوی سؤالات آنها باشید.

به‌طورکلی حضور کادر درمان از جمله پرستاران و پزشکان در فضای مجازی الزامی است. زیرا شبکه‌های اجتماعی فضای بی‌واسطه‌ای هستند که مخاطب به‌راحتی می‌تواند با صاحبان صفحه ارتباط برقرار کند و سؤالات پزشکی و مراقبتی خود را بپرسد. اما خیلی از پرستاران به دلیل ناآشنا بودن با فضای شبکه‌های اجتماعی از حضور در این فضا دوری می‌کنند. محبوبه رمضانیان با سال‌ها سابقه در بازاریابی دارویی و برندسازی کادر درمان دوره‌های آموزشی تخصصی و کاربردی به‌صورت آنلاین برای پرستاران ارائه می‌دهد که پرستاران با گذراندن این دوره‌ها به‌راحتی می‌توانند بر روی برندینگ خود تمرکز کنند و با حضور پررنگ و هدفمند در فضای مجازی به یک پرستار اینفلوئنسر تبدیل شوند.

 

 

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *