وب سایت شرکت دارویی
احتمالاً با خواندن این عنوان با خود فکر میکنید که خصوصیات وبسایت را خود شرکت دارویی مشخص میکند و طراح وبسایت هم برنامهنویسی و طراحی میکند. مگر غیر از این است؟
باید به شما بگوییم که بله غیر از این است! طراحی وبسایت برای یک شرکت دارویی اصلاً کار یک طراح سایت عادی نیست. حساسیت بر روی سایتهای دارویی بسیار است. محبوبه رمضانیان در وبسایت خود بارها درباره بازاریابی دارویی که قطعاً در پلتفرمهایی مانند وبسایت شرکت داروسازی اجرا خواهد شد، صحبت کرده است که نیاز به چه بایدها و نبایدهایی دارد. اگر کسی که سایت داروسازی را طراحی میکند از ضوابط و حساسیتهای موجود خبر نداشته باشد ممکن است این کار با اتلاف وقت فراوان همراه باشد و در نهایت هم وبسایت آماده شده نتواند تأییدیه سازمانهای ذیربط را بگیرد. حتماً اگر دنبالکننده وبسایت محبوبه رمضانیان هستید میدانید که تبلیغات دارویی در کشور ما ممنوع است و معمولاً طراحان وبسایت اگر از این موضوع خبر نداشته باشند احتمالاً با برجستهکردن محصولات شرکت به طور ناخواسته مرتکب تبلیغات ممنوع میشوند. برای همین است که نهادها و سازمانهای مختلف معمولاً روی وبسایت دارویی نظر میدهند که تمام اطلاعات بر پایه ضوابط و قوانین باشد؛ بنابراین تا اینجا متوجه شدیم که طراح وبسایت حتماً باید سابقه طراحی وبسایت دارویی را داشته باشد و آگاه به مقررات داروسازی باشد.
تولید کننده محتوا در وب سایت دارویی باید آگاه به مقررات داروسازی باشد!
در مرحله بعدی معمولاً وبسایت به فرد یا افرادی که قرار است کار بارگذاری اطلاعات و تولید محتوای سایت را انجام دهند تحویل داده میشود. در اینجا هم باید بگوییم که کسی که این کار را به عهده میگیرد هم حتماً باید سابقه در صنعت دارویی داشته باشد و یا اینکه برای این کارآموزش دیده باشد؛ زیرا ممکن است با هر بارگذاری در وبسایت مشکلات عمدهای برای شرکت دارویی به طور ناخواسته ایجاد کند که گاهی برطرفکردن آن بسیار زمانبر خواهد بود. اما تولیدکننده محتوا و کسی که کار ورود اطلاعات به وبسایت را انجام میدهد فقط کافی است که از قوانین خبر داشته باشد؟ قطعاً نه! این شخص باید کاملاً به سیستم مدیریت محتوای سایت مسلط باشد. در اکثر مواقع شرکتهای دارویی نیاز به تغییرات فوری در وبسایت خود دارند که ممکن است همیشه طراح وبسایت در دسترس نباشد؛ ولی کسی که کار محتوای سایت را انجام میدهد باید بتواند از پس تغییراتی که نیاز به کدنویسی ندارد بربیاید. برای همین است که برای سایتهای دارویی معمولاً پیشنهاد میشود که از سیستم مدیریت محتوای اصطلاحاً اپنسورس (کد باز) استفاده شود که اعمال تغییرات در آن راحت باشد. این سیستمهای کد باز معمولاً توسط افراد بسیار زیادی در دنیا پشتیبانی میشوند که با چند جستجوی ساده شما را به جواب سؤالاتتان میرسانند.
دسترسی کادر درمان به وب سایت دارویی
یکی دیگر از مواردی که در سایت محبوبه رمضانیان بسیار در مورد آن صحبت شده است، برندسازی کادر درمان است. درصورتیکه استراتژی بازاریابی دارویی یک شرکت داروسازی، همکاری با پرستاران و پزشکان برند باشد، این افراد معمولاً به قسمتهای دارویی وبسایت دسترسی خواهند داشت و این باید از قبل از اتمام طراحی سایت پیشبینیشده باشد. علاوه بر اینکه گاهی بیمارانی که مرتب نیاز به تهیه دارو دارند؛ مانند بیماریهای خاص، باتوجه به استراتژیهای شرکت داروسازی به قسمت دارویی خود دسترسی خواهند داشت؛ بنابراین تامین امنیت در سایت دارویی با یک سایت اطلاعرسانی ساده کاملاً متفاوت است و باید بیش از اندازه جدی گرفته شود؛ بنابراین باید با تیمی برای طراحی وبسایت داروسازی همکاری شود که به تمام این موارد اشراف داشته باشند. محبوبه رمضانیان با سالها سابقه در صنعت دارویی علاوه بر دورههای آموزشی بازاریابی دارویی، برندسازی کادر درمان، دورههای مدرپ و نماینده علمی و دورههای بسیار دیگر در صنعت دارویی، برای پیداکردن تیم حرفهای در زمینه طراحی وبسایت دارویی همراه شما خواهد بود و بهعنوان مشاور بازاریابی و فروش در تدوین استراتژی بازاریابی دارو در کنار شما فعالیت میکند.
بدون دیدگاه