استراتژی بازاریابی دارویی

استراتژی بازاریابی دارویی

مصرف‌گرایی در صنعت دارویی، روشی را که متخصصان مراقبت‌های بهداشتی برای بازاریابی و ارائه خدمات خود نیاز دارند، به‌شدت تغییر داده است. مصرف‌کنندگان امروزی انتظار دارند که صنعت دارویی به‌اندازه هر صنعت دیگری نوآورانه و از نظر دیجیتالی پیشرفته باشد.

بیمارستان‌ها، سیستم‌های بهداشتی و شیوه‌های پزشکی باید برای پاسخگویی به این نیازهای در حال تغییر، تکامل پیدا کنند تا در عرصه رقابت باقی بمانند وگرنه به‌سرعت حذف خواهند شد.

فاصله بین مصرف کننده و متخصص دارویی باید کوتاه شود.

استراتژی بازاریابی دارویی باید به‌گونه‌ای باشد که فاصله بین متخصص دارویی و مصرف‌کننده کوتاه شود. این روزها برآورده شدن انتظارات مصرف‌کننده، تأثیر به سزایی در ذهنیت او دارد.

اگر به‌عنوان پزشک یا عرضه‌کننده دارو از تعداد بیماران فعلی خود راضی هستید، دلیل نمی‌شود که استراتژی بازاریابی نداشته باشید؛ زیرا بیماران به‌راحتی تصمیم می‌گیرند که پزشک یا محصول مراقبتی خود را تغییر دهند.

استراتژی بازاریابی دارویی

چه مواردی می‌تواند منجر به تغییر انتخاب مصرف‌کننده دارویی میشود؟

جابه‌جایی مکانی:

اگر شما روی برند خود،کار نکرده باشید و استراتژی برای بازار خود نداشته باشید قطعاً یک جابه‌جایی مکانی منجر به ازدست‌دادن مشتریان شما خواهد شد.

بیمه:

این روزها یکی از مهم‌ترین موارد برای مصرف‌کنندگان بیمه است. سعی کنید برای اینکه محصولات و خدمات شما تحت پوشش بیمه قرار بگیرد برنامه داشته باشید. با این استراتژی طیف وسیع‌تری از مشتریان را به سمت خود خواهید کشید.

قیمت‌گذاری:

بازاریابی دارویی برای قیمت‌گذاری منطقی باید استراتژی داشته باشد. قیمت‌های شما باید معقول باشد و برای مصرف‌کننده توجیه داشته باشد به‌خصوص اگر رقیبانی در بازار داشته باشید که همان محصول یا خدمات را با قیمت پایین‌تر ارائه می‌دهند.

شاید این مطلب هم برایتان جالب باشد:
نماینده علمی کیست؟

دسترسی:

برای دسترسی بیمار یا مصرف‌کننده صنعت دارویی برنامه داشته باشید. نمی‌توانید بدون درنظرگرفتن بخش آنلاین که پاسخگوی بدون زمان و مکان سؤالات بیمار باشد موفق شوید. مشغله‌های امروزی اجازه نمی‌دهد که مصرف‌کننده برای برطرف‌کردن فاصله با پزشک یا متخصص، ساعت‌ها در راه بماند؛ بنابراین فضای آنلاین با پشتیبانی درست و دقیق برای بیماران فراهم نمایید.

مشاوره از راه دور:

بسیاری از افراد قبل از اینکه پزشک یا متخصص دارویی خود را انتخاب کنند در فضای آنلاین به دنبال مشاوره حقیقی می‌گردند چرا از لفظ حقیقی استفاده می‌کنیم؟ اگر پاسخ تمام سؤالات مراجعه‌کننده در فضای آنلاین این باشد که حضوری تشریف بیاورید! قطعاً فایده نخواهد داشت و هیچ اطمینانی ایجاد نمی‌کند. اما اگر سازوکار ویزیت آنلاین فراهم کنید که مراجعه‌کننده بتواند سوابق خود را ارسال کند و شما بررسی کامل کنید و بر اساس آن قرار حضوری تنظیم نمایید حتماً مصرف‌کننده به شما وفادار خواهد شد.

نارضایتی‌ها را جدی بگیرید!

برای مشتریان ناراضی برنامه داشته باشید سعی کنید به‌صورت منطقی پاسخگوی آنها باشید؛ زیرا هرکدام از مشتریان ناراضی ضدتبلیغ برای شما و خدماتتان خواهند شد. علاوه بر اینکه پاسخ اعتماد مراجعه‌کننده خود را نباید بی‌پاسخ بگذارید و به‌صورت شفاف در فضای آنلاین راجع به دلایل نارضایتی مشتریان صحبت کنید قبل از آنکه برای سایر مشتریان سوءتفاهم ایجاد شود.

به همین دلیل است که داشتن یک استراتژی بازاریابی برنامه‌ریزی‌شده و بودجه‌بندی شده در صنعت دارویی، برای دسترسی به مصرف‌کنندگان جدید و وفاداری مصرف‌کنندگان قدیم بسیار مهم است.

استراتژی بازاریابی دارویی

در بحث استراتژی باید بدانید که پیشگیری بهتر از درمان است.

زمانی که بسیار هدفمند به‌صورت آنلاین و آفلاین برای رشد بازار خود و بازگشت سرمایه برنامه‌ریزی می‌کنید می‌توانید به موفقیت‌های بی‌شماری دست پیدا کنید.

شاید این مطلب هم برایتان جالب باشد:
نکاتی مهم برای بازاریابی یک شرکت دارویی

موفقیت هایی که با استراتژی بازاریابی درست محقق میشود:

  • تجربه بیمار را تقویت می کنید. در واقع مصرف‌کنندگان مراقبت‌های بهداشتی را با خدمات و محصولات مرتبط به‌موقع درگیر نگه می دارید. در واقع با اطلاعات صحیحی که منتشر می‌کنید به توانمندسازی مصرف‌کنندگان دارویی برای تصمیم‌گیری هوشمندانه‌تر و سالم‌تر کمک می‌کنید.
  • پزشکان و متخصصان بیشتری به‌عنوان رهبران فکری در بازار خود قرار می‌دهید.
  • می‌توانید بهره‌وری خود را ارزیابی کنید و استراتژی بازاریابی دارویی را دوباره تنظیم کنید
  • بر روی برندسازی خود متمرکز می‌شوید. ممکن است مطمئن باشید که تخصص و محصولتان، شما را از سایر ارائه‌دهندگان مراقبت‌های بهداشتی یا مشاغل متمایز می‌کند. اما اجازه دهید با آن روبرو شویم – برای یک مصرف‌کننده دارویی، یک کت سفید دقیقاً شبیه سایر کت‌ها است، و مصرف‌کنندگان تمایلی به خرید محصول یا خدمات از شخصی که نمی‌شناسند و به آن اعتماد ندارند، نشان نمی‌دهند. هنگامی که یک برند قوی می‌سازید و برای شناساندن آن برنامه‌ریزی دارید، راه طولانی را به سمت کاهش هزینه کلی به‌ازای هر خرید و افزایش بازگشت سرمایه خود طی می‌کنید.

اگر با خواندن این مطلب مجاب شدید که برای استراتژی بازاریابی دارویی خود تدوین کنید اما نیاز به مشاوره دارید، می‌توانید با محبوبه رمضانیان مشاوره بازاریابی و فروش با 15 سال تجربه در صنعت دارویی، از طریق وب‌سایت در ارتباط باشید. همچنین اگر علاقه‌مند هستید که دوره آموزش بازاریابی و فروش دارو و تجهیزات پزشکی را به طور کامل و کاربردی یاد بگیرید می‌توانید از طریق خرید دوره‌های آموزشی در وب‌سایت اقدام کنید. باتوجه‌به اهمیت برندسازی که در این مطلب و مطالب دیگر به آن اشاره شده است، محبوبه رمضانیان مدرس و مشاور بازاریابی دارویی و برندسازی دوره‌های کاملی تحت عنوان برندسازی برای پزشکان و برندسازی برای پرستاران در وب‌سایت خود ارائه می‌دهد.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *